UPPDRAGET

Facelift av restaurang Byholma

Vy efter ombyggnad

Uppdrag:

  • Ny layout med ny look & feel
  • Skapade nya möbler mixat med befintliga
  • Miljöstationer
  • Framtagning av imagebilder
  • Skapa funktionell och ny design i baren

Vi fick uppdrag av Eckerölinjen att skapa en ny look & feel i nuvarande restaurangen Bistro Byholma. Ett perfekt ställe att sitta ner och njuta av den vackra havsutsikten lite mer relaxat med god mat och dryck.

Våra förutsättningar inför projektet var att skapa en ny look med mix av nuvarande möbler, golv men mixat med nytt. Vi adderade möbler samt restaurerande de gamla möblerna så att det blev en harmonisk mix som förstärkte den maritima industriella stilen.

Vårt uppdrag bestod även att baren fick ett nytt utseende och mer praktiska funktioner, miljöstationer för att förenkla för personal och gäster. I samband med detta skapade vi även nytt utseende i samtliga kundtoaletter.

Vy före ombyggnad

Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen över Ålands hav, båtresan tar endast två timmar per väg. Förutom kryssningsverksamheten med fartyget M/S Eckerö är Eckerö Linjen en stor arrangör av turistiska resepaket från Sverige till Åland för både privatpersoner och grupper och man förmedlar de flesta hotell, gästhem och cirka 350 stugor på Åland.

Redo att ta nästa steg mot en ökad försäljning?
Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

Pin It on Pinterest

Share This