7SEVEN

Uppdrag:
Skapa ett koncept och digitalt showroom.

7SEVEN är ett nytt varumärke skapat av Stephen F ett varumärke för ”everyday luxury”.

Stephen F är svensk men har sin bas i New York där de även har butik Meatpack . 7SEVEN har en sportigare look men med fina kvaliteter, de samarbete med stora sportprofiler som frontar varumärket.

Vi kom i kontakt med Stephen F under pandemin när hela New York d var nerstängt och han var i Sverige fört att lansera och sälja in ett nytt varumärke och under pandemi hade han stora utmaningar. För att ge kunderna en känsla av varumärket utan att vara på plats byggde vi upp ett digitalt showroom. Vi fick även uppdraget att ta fram butikskoncptet för 7SEVEN.

Ett Showroom ska bara vara digitalt och med utgångspunkt från det gjorde vi materialval som gör sig bra i 3D. Även formen på /7Seven showroom är anpassad för digital presentation.

Projektet 7SEVEN var nytt och de hade ännu inga produktbilder. Med hjälp av våra Styleshoots maskiner som är framtagna för att på ett enkelt sätt ta produktbilder kunde vi även hjälpa till med det.

När vi gjort 3D modell till kund lägger vi upp det diigtalt så kund lätt kommer åt den och kan skicka det till kund. 3D presentation av produkter ger en väldig wow-känsla!

Pin It on Pinterest