Fotodockor

Som hjälper dig att skapa fantastiska produktbilder

För bästa resultat.

Våra fotodockor med magnetiska och löstagbara delar används av framstående byråer, mode-varumärken och fotostudior runt om i världen för att skapa fantastiska produktbilder. De är den perfekta utrustningen för en fotostudio som behöver producera osynliga “mannequin-packshots” enkelt och snabbt, med hög kvalitet.

Varför våra fotodockor det bästa valet vid produktfotografering

En pålitlig lösning för varje fotograf

Dessa högkvalitativa fotodockor är färdigbehandlade på ytan och kan fås med valfria Wheel Stands ™. De sparar mycket tid och ansträngning vid fotografering och redigeringsprocesser.

Högkvalitativa material för bästa resultat

Exakt passform mellan alla modulära och rörliga delar och den högkvalitativa finishen som är utformad för att fungera tillsammans med studiobelysning, är det som gör våra fotodockor annorlunda än liknande produkter på marknaden.

Avtagbara delar “snabbar upp” arbetsflödet

Magnetfunktionen på varje del ger fotografen och resten av teamet möjlighet att arbeta snabbare med varje outfit. Den höga användarvänligheten gör vår fotodockor perfekta för ett brett spektrum av fotograferingsstudior.

Tillverkade i
exklusivt material.

Alla våra fotodockor är noggrant tillverkade i glasfiber eller lättviktsplast av hög kvalite. De är slitstarka, lätta, magnetiska och kan användas vid alla studiouppsättningar.

Skapade för en perfekt “Hollow man” effekt.

Genom att ta bort eller lägga till delar blir fotodockan nästintill osynlig i bild medans den fortfarande håller formen på plagget. Du slipper fota nackbilder separat  som måste klippas in i retuschen.

Hållbar Design.

De fotodockor vi säljer genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa toppstandard och lång livslängd. Alla fotodockor produceras i miljöer där goda arbetsförhållanden och rättvisa arbetsmetoder prioriteras.

Sortiment.

Mohrs Modeller

Mohr’s E-Shops Modeller har högst kvalitet av alla fotodockor som finns tillgängliga på marknaden. De designas för hand och produceras i Mohr’s egna fabrik i Berlin, med endast högkvalitativa konstruktioner och material. Premium kvalitet och matt finish för förbättrad belysning och reflektivitet.

Magic Mannequin

Ursprungligen utformad för att användas med StyleShoots Vertical , vår allt–i–ett maskin för fotografering på docka. Magic Mannequin är StyleShoots egna skapelse och kan användas vid alla slags uppsättningar. Tillverkad av en lätt och otroligt hållbar plast.

Ghost Mnqs

StyleShoots – exklusiv global distributör av Pentherformes Ghost mannequins. Dessa snygga och väldesignade fotodockor är skapade för studior med höga krav på produktfotografering. Gjorda av glasfiber med en matt vit finish av hög kvalitet.

Specifikationer
Mohrs Modeller

Z

Premium kvalitet och matt finish för förbättrad belysning och reflektivitet.

Z

Två eller tre avtagbara magnetiska nackdelar beroende på modell

Z

Avtagbar magnetisk nackdel och armar för fler styling-möjligheter

Z

Valfritt hjulstativ

Specifikationer
Magic Mannequin

Z

Lätt och slitstark vit plast som tål stötar, skrapningar och fall

Z

Fullkroppsstorlek med avtagbara delar (armar, ben och bröstkorg)

Z

Magneter och glidstift

Z

Valfritt hjulstativ

Specifikationer
Ghost Mannequin

Z

Matt-vit beläggning för att minska  ljusreflektioner

Z

Konstruerad av glasfiber i hög kvalitet, vilket gör Ghost mnqs lätt och enkel att arbeta med

Z

Avtagbar magnetisk nackdel och armar för fler styling-möjligheter

Z

Valfritt hjulstativ

Ta gärna en titt på våra guider kring fotodockor

<iframe width="460" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/S_8qlJrB6r4?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
5 tips hur du fotar dina kläder på en Ghost Mannequin.
Hur man fotograferar en rock på en Ghost Mannequin.

Tips kring att ta produktfoto för e-handeln med hjälp av en  Ghost Mannequin.

Har du frågor kring våra Fotodockor?

Hör av dig så berättar vi mer.

Pin It on Pinterest