Hastighet. Kvalitet. Vinst.

2.5X

Platsbesparande.

StyleShoots-maskinerna levereras med inbyggda lampor, dator, programvara, iPad, kamera m.m. Kompakta nyckelfärdiga lösningar som sparar utrymme i din studio.

4X

Producera fler bilder/ dag.

Öka den dagliga bildproduktionen med upp till 4X jämfört med en traditionell studio. Fortsätt att kontinuerligt förse dina försäljningskanaler med nytt innehåll.

1/10

Lägre kostnad per bild.

StyleShoots maskiner kan minska dina kostnader med 5X per bild på kort sikt och upp till 9X över 3 år. För automatiserad videoproduktion är det upp till 20X lägre kostnad.

StyleShoots-maskiner är betrodda av studior och varumärken över hela världen

Öka försäljningen
med 24%

Med hjälp av StyleShoots-maskiner har varumärken lyckats öka sin försäljning med 24% i genomsnitt på årsbasis. För dem som skapar video är vinsterna ännu högre.

Under de senaste 10 åren har vi hjälpt hundratals företag runt om i världen att effektivisera sina innehållsskapande processer utan att äventyra kvaliteten.

Minska tiden i efterproduktion

Alla StyleShoots-maskiner är utmärkta att ta stillbilder och videor med på ett sätt som kräver ytterst lite efterbehandling. Med StyleShoots maskiner kan du använda förinställningar, justera belysningen och frilägga allt efter som, vilket sparar tid och arbete. Då dina produktvideor automatiskt redigeras i realtid sparar du tid i efterbehandlingen.

Upp till 99% driftstid

Till skillnad från en traditionell studioinstallation, levereras StyleShoots-maskinerna med en nyckelfärdig lösning. Vårt val av avancerad hårdvara och mjukvara garanterar en jämn upplevelse hela tiden. StyleShoots-systemen byggdes för kontinuerlig produktion, så att du får ditt jobb gjort. Att använda pålitlig utrustning gör att dina anställda kan få jobbet gjort korrekt.

ROI på så lite som
90 dagar.

Att skapa högkvalitativa bilder är billigare än du tror.

Genom att investera i en StyleShoots-maskin börjar du spara tid och pengar direkt i innehållsproduktionen.

Våra kunder har fått avkastning  på investerad StyleShoots-utrustning inom 90 dagar eller mindre.

 

3 min

3 min, inte 3 dagar.

StyleShoots-maskinerna spelar automatiskt in och redigerar videor av dina produkter. Vad som normalt tar upp 3 dagar för redigering tar ungefär 3 minuter med en StyleShoots-maskin.

-60%

60% minskning av publiceringstid.

De automatiska funktionerna i  StyleShoots programvara minskar publiceringstiden med 60%. Maskinerna hanterar all komplexitet – från foto till redigering och export. Ditt innehåll är klart för webben inom några minuter.

+ 90%

Upp till 90% mindre inlärningsstid.

Vår utrustning är konstruerad för maximal användarvänlighet. När StyleShoots blir en del av din studio, kan ny personal utbildas på några minuter, inte dagar. Så istället för att gå en kurs kan de vara kreativa.

En komplett lösning.

Från konceptutveckling och designskissning genom hårdvarukonstruktion och mjukvarubyggnad, till att installera maskinerna i din studio – vi tar hand om allt.

Så när du behöver hjälp är allt som behövs ett telefonsamtal till oss. Vi vet hur allt fungerar och hur man fixar det. Vi kommer till dig för att se till att du har korrekt fungerande maskiner hela tiden. Det garanterar ditt obehindrade arbetsflöde.

Pin It on Pinterest