Profoto StyleShoots Vertical

Effektiv fotografering på ehandels dockor

Med StyleShoots Vertical är du fullt utrustad för att fotografera bakgrundsfria skyltdockor och hängande plattor. Användarvänlig design och smart mjukvara gör Vertical till ditt bästa verktyg för att producera innehåll av proffskvalitet för mode e-handel.

Driv konvertering med konsistens på dina bilder

Profoto StyleShoots Vertical gör att du kan fotografera frilagda dockbilder och hängande platta bilder. Vertical är gjord för mode e-handel och underlättar ett effektivt studioarbetsflöde samtidigt som det producerar innehåll av proffskvalitet.

E-commerce
packshots

Mannequin
photography

Fast kameravinkel

Inbyggda Styling funktioner

Automatisk friläggning

För effektiv mode fotografering

Smidig Styling

Style din produkt på en e-handelsdocka för ”svävande” packshots eller ta din bild snabbt på en galge.

Automatisering

Förlite dig på personliga belysningsförinställningar för att uppnå konsekventa bakgrundsfria produktbilder.

Ta bilden

Systemet hanteras lätt av en person via iPaden där du kan ta högupplösta packshots med en knapptryckning.

Exportera

Exportera dina bilder direkt i olika format för e-handel, sociala medier, digital skyltning och mer.

Vertical är en uppskattad komponent i alla studios

StyleShoots Vertical levererar standardiserade och slående ”svävande” packshots där även ställningen friläggs. På samma gång kan hängande plagg på galge fottas fort för din e-handelsplattform. Styla och visa upp din kollektion med bara några få steg.

Uppskattad av varumärken och e-handlare över hela världen

Enkel att använda
StyleShoots Vertical är lika lätt att använda som en smartphone. Styr och justera varje element med den medföljande iPad Pro.

 

Exceptionellt visuellt innehåll
Konsekventa bilder över tid tack vare anpassningsbara ljusförinställningar, smarta stylingfunktioner och en fast kameravinkel.

Skapat för e-handeln
Producera standardiserade packshots i stor skala. Verticals magnetiska dockningsstation för dockan ger fina repetetiva resultat.

Snabba upp ditt arbetsflöde
Ta frilagda packshots med otrolig hastighet. Med Verticals sömlösa exportprocess är din produkt online på nolltid.

KVALITÉT

En tillförlitlig komponent i din studio

Högkvalitativ hårdvara för foton av hög kvalitet. Den robusta konstruktionen av Vertical är konstruerad för hektiska studior och är hållbar och pålitlig. Endast premiummaterial och klassens bästa hårdvara används för enheten. Pulverlackerat stål, repsäkert glas och en kraftfull Mac i grunden. Den integrerade Canon EOS spegellösa fullformatskameran och LED-belysningen med hög CRI säkerställer exakta och levande färger.

ENKELHET

Premium kontent för alla

Med hjälp av StyleShoots Vertical kan en enda operatör enkelt skapa professionella spökdocka-paketbilder. Att styla skyltdockan görs enkelt i en bekväm, ergonomisk arbetshöjd på de medföljande magnetiska dockningscaddyerna. Livevyn låter dig följa dina stylingframsteg i realtid. Hantera belysning, filnamn och export via den medföljande iPaden. StyleShoots-appen guidar dig genom det sömlösa arbetsflödet – vilket gör produktfotografering lika enkelt som att använda din smartphone.

KONSISTENS

Konsistens över tid i hög fart

Vertical erbjuder intelligenta stylingfunktioner och en magnetisk skyltdocka Caddy som hjälper dig att generera konsekvent e-handel. Med en fast kameravinkel och fast avstånd mellan motiv och kamera, tar du konsekventa bilder gång på gång. Skapa ett harmoniskt utseende och känsla för din webshop genom att spara dina ljusinställningar för framtida bruk.

EFFEKTIVITET

Skapat för e-handeln

Skala upp din innehållsproduktion med StyleShoots Vertical. De automatiserade funktionerna minskar din tid till webben samtidigt som du ökar din dagliga produktion. Från inspelning till klippning och export, Vertical minskar komplexiteten i produktfotografering. Resultatet? Din frilagda packshot eller hängande plagg på galge är redo för webben på bara några sekunder.

Komponenterna som snabbar upp din kontent-produktion

Integrerad Canon EOS kamera

Med en fast position och ett inställt avstånd mellan kameran och fotograferingsytan kan du fotografera konsekventa bilder av hög kvalitet för att perfekt visa upp dina produkter online. En Canon EOS-kamera och ett 24 -105 mm objektiv med motoriserad zoom hjälper dig att få alla produktbilder du behöver.

Touchstyrd ljussättning

Sätt din produkt i rampljuset utan ansträngning genom att justera belysningen med ett finger. Använd StyleShoots Verticlas inbyggda ljuskontrollfunktion för att balansera sina fem kraftfulla LED-ljus med hög CRI och gör dig redo att fotografera din produkt.

Användarvänlig programvara

Med appen i iPaden som levereras med Horizontal kan du enkelt kontrollera alla maskinfunktioner, se dina stylingframsteg direkt i ”Live-view” och justera belysning och kamerainställningar. Intuitiv programvara hanterar all hårdvara, bildbehandling och filexport. En kraftfull Mac i kärnan av maskinen säkerställer pålitlig prestanda hela tiden.

Export i valbara filformat

Gör dig redo att ladda upp JPG-, PNG- och TIFF-filer i dimensioner och bildförhållanden som passar dig och dina mångsidiga innehållsbehov. Välj RAW-filer för optimal redigering av dina bilder. Exportera ditt bildval till StyleShoots Drive eller USB och dela filer direkt på ditt företagsnätverk.

Automatisk friläggning

Vertical tar två bilder av din produkt. En med LED-bakpanelen tänd och en utan lamporna tända. I Vertical plockas även benen bort i friläggningen. Den patenterade Auto Alpha-tekniken bedömer över 60 miljoner pixlar för att skapa en äkta alpha-transparensmask – vilket ger dig en bakgrundsfri bild som är redo att exporteras och mindre tid ägnas åt efterbearbetning.

Lär känna din Vertical på 2 minuter

Service the StyleShoots way

Worldwide shipping
Vi levererar över hela världen och hjälper dig gärna att hitta det bästa fraktalternativet för din studioplats.

Expert installation
För att installera ditt StyleShoots-system skickar vi våra utbildade ingenjörer eller samarbetar med erfarna lokala partners.

Utbildning
Bli ett StyleShoots-proffs. Våra foto- och videoexperter finns här för att utbilda dig i din studio eller online för att vässa din styling eller effektivisera ditt work-flow

Pålitlig Support
När din maskin är igång är vårt kundsupportteam tillgängligt när du behöver hjälp och löser det mesta på kort tid helt remote

Alla funktioner och
fördelar på ett ögonblick

Är du redo för att nå nästa nivå i ditt innehållsskapande? Hitta allt du behöver veta om StyleShoots Vertical på ett ställe.

Pin It on Pinterest