Utbilda dig hos KOM

Utbilda dig hos KOM

Kompetensutveckling.

Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla yrkesverksamma personer. Vi har skapat generella utbildningar inom Visual Merchandising och vi skräddarsyr även utbildningar efter våra kunders behov. Vi går vi igenom grunderna för att du skall kunna skapa din optimala försäljningsarena och skapa kundupplevelser i butik och skyltfönster.  Alla våra utbildningar är numera integrerade med Mockshop.

Våra Utbildningar

Visual Merchandising, 1 dag

Kursdatum 2019: 8/10 och 5/11

En teoretisk del och en praktisk del i form av workshops. Vi går vi igenom de stora penseldragen för att du framgångsrikt ska kunna skapa den optimala försäljningsarenan.

Visual Merchandising, 2 dagar

Kursdatum 2019: 14-15/10 och 18-19/11

Vi inspirerar dig att se på butiken med nya ögon – och förändra den! I utbildningen ingår en teoretisk och en praktisk del med Storechecking som grund för workshopsarbetet.

Skyltfönster, 1 dag

Kursdatum: 9/10 och 6/11

Vi ger dig grundläggande kunskaper i skyltfönsterteknik. Vi går igenom teroetiskt hur du skapar intresseväckande inspirerande och säljande skyltfönster. Teori varvat med en praktisk workshop, analys och inspiration.

Skyltfönster, 2 dagar

Kursdatum 2019: 16-17/10 och 20-21/11

Vi ger dig verktygen för att kunna skapa intresseväckande, inspirerande och säljande skyltfönster. Utbildningen innefattar teori varvat med praktiska övningar och analys.

U

Mockshop, 2 dagar

Inga kursdatum för tillfället.

Kursen riktar sig till dig som är intresserade av att jobba proaktivt som visual merchandisier. Vi ger dig kunskaper hur du använder verktyget för att visualisera dina idéer digitalt.

U

Mockshop intro, 2 timmar

Inga kursdatum för tillfället.

Upptäck hur du kan planera dina butiker digitalt med Mockshop. Göra visuella produktsortimentanalyser, skapa visuell merchandising guidelines och planogram till dina butiker.

Visual Merchandising + Skyltfönster, 2 dagar

Kursdatum 2019: 8-9/10 och 5-6/11

Dag 1 en teoretisk del i Visual Merchandising och en praktisk del i form av workshops. Vi går vi igenom de stora penseldragen för att du framgångsrikt ska kunna skapa den optimala försäljningsarenan.

Dag 2 ger vi dig grundläggande kunskaper i skyltfönsterteknik. Vi går igenom teoretiskt hur du skapar intresseväckande inspirerande och säljande skyltfönster. Dagen innefattar teori varvat med en praktisk workshop, analys och inspiration

Skräddarsydda utbildningar efter kundens behov

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar inom visual merchandising till dig och ditt företag. Se till att alla nyckelpersoner får rätt verktyg till att driva försäljning och öka kundupplevelsen. Ju mer kompetensutveckling du får, desto bättre blir du på att effektivisera problemlösning, hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt samt att se nya affärsmöjligheter. Vi utbildar kunder nationellt och internationellt.

Case – Husqvarna Visual Merchandsing Training

Husqvarnas säljare utbildar och tränar vi globalt inom Visual Merchandising. Utbildningen är uppdelad i olika etapper där deltagarna gradvist lär sig teoretiskt och praktiskt i butik. 

Har du frågor kring våra utbildningar, kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt kurs för dig!

Pin It on Pinterest