Profoto StyleShoots Horizontal

Fotografering snabbare än någonsin

StyleShoots Horizontal är vår innovativa allt-i-ett-maskin för packshot för e-handelsbilder och premium flat lays. Från mode till hemutrustning – styla enkelt dina föremål och få en bakgrundsfri bild som är redo att exporteras inom några sekunder.

En fotorigg för högkvalitativa frilagda flatlays

I Profoto StyleShoots Horizontal levereras allt som behövs för att skapa ett fotosystem för packshots för din  e-handel och premium flat lays. Styla dina produkter enkelt på den stora glasskivan och få en bakgrundsfri bild som är redo att exporteras inom några sekunder.

E-commerce
packshots

Flat lay
Packshots

Fast kameravinkel

Inbyggda Styling funktioner

Automatisk friläggning

Horizontal erbjuder optimerad workflow i studion

Styling

Styla felfria e-handelsbilder eller arrangera kreativa platta collage med hjälp av olika användbara funktioner som overlays

Automatisera

Lita på anpassningsbara belysningsförinställningar för att producera konsekventa bakgrundsfria produktbilder.

Shoot

Lätt att hantera av en person, som tar högupplösta packshots med en knapptryckning.

Exportera

Exportera dina bilder direkt i olika format för e-handel, sociala medier, digital skyltning och mer.

Flatlay fotografering direkt för din e-handel 

 StyleShoots Horizontal är älskad av varumärken och e-handlare över hela världen. Fota enkelt en mängd olika produkter med några enkla handtag – allt från senaste mode till barnkläder och hemaccessoarer.

Kraftfull teknik för att snabba upp din studio

Enkel att använda
StyleShoots Horizontal är lika lätt att använda som en smartphone. Styr och justera varje element med den medföljande iPad Pro.

Säkrad konsistens
Oavsett hur många produkter du fotograferar, säkerställer systemet ett smidigt standardiserat arbetsflöde och fantastiskt innehåll för alla kanaler.

Högkvalitets packshots
Den integrerade Canon EOS-kameran och kraftfullt LED-ljus med högt CRI ger färgexakta, utmärkta bilder vid varje tagning.

Snabb processtid
Från bakgrundsborttagning till en sömlös exportprocess. Horizontal är designad för snabb och effektiv innehållsproduktion.

KVALITÈT

Kvalitétsdesign för Fotostudios med högt tryck

Designat system för foton av hög kvalitet. Horizontal är konstruerad för fotostudios  som har mycket att göra och kommer att vara en pålitlig medarbeteare i många år framöver.
Endast premiummaterial och klassens bästa hårdvara används för detta unika system: Pulverlackerat stål, repsäkert glas och en kraftfull Mac i kärnan.
Den integrerade Canon EOS spegellösa fullformatskameran och hög CRI LED-belysning säkerställer färgkorrekta och levande bilder.

ENKELHET

Premium innehåll för alla

Det krävs bara en enda person för att använda StyleShoots Horizontal. Den medföljande iPad Pro låter dig hantera din fotografering med användarvänlig design och ett smidigt gränssnitt. Justera din belysning med en enkel handgest och ta högkvalitativa packshots för validering i real-tid. Exportera dina bilder enkelt i dina filformat och dela dem via StyleShoots Drive. Professionella packshots vid dina fingertoppar.

KONSISTENS

Skapa konsistens i ditt innehåll

Horizontal är gjord för att fånga e-handelsinnehåll och erbjuder intelligenta stylingverktyg som hjälper dig att uppnå konsekventa resultat. Med en fast kameravinkel och fast avstånd mellan motiv och kamera, tar du fantastiska bilder gång på gång. Skapa det konsekventa utseendet i din webbshop genom att spara dina ljusinställningar för framtida bruk.

EFFEKTIVITET

Öka effektiviteten i ditt workflow

Skala upp din innehållsproduktion med StyleShoots Horizontal. Dess automatiserade funktioner minskar din tid till webben samtidigt som du ökar din dagliga produktion avsevärt. Från foto till friläggning och export – Horisontell tar bort komplexiteten i produktfotografering. Din frilagda packshot eller flat lay är redo för webben på bara några sekunder.

Innovativ programvara integrerad i en snygg design

Integrerad Canon EOS kamera

Med en fast position och ett inställt avstånd mellan kameran och fotograferingsytan kan du fotografera konsekventa bilder av hög kvalitet för att perfekt visa upp dina produkter online. En Canon EOS-kamera och ett 24 -105 mm objektiv med motoriserad zoom hjälper dig att få alla produktbilder du behöver.

Touchstyrd ljussättning

Sätt din produkt i rampljuset utan ansträngning genom att justera belysningen med ett finger. Använd StyleShoots Horizontals inbyggda ljuskontrollfunktion för att balansera sina fyra kraftfulla LED-ljus med hög CRI och gör dig redo att fotografera din produkt.

Användarvänlig programvara

Med appen i iPaden som levereras med Horizontal kan du enkelt kontrollera alla maskinfunktioner, se dina stylingframsteg direkt i ”Live-view” och justera belysning och kamerainställningar. Intuitiv programvara hanterar all hårdvara, bildbehandling och filexport. En kraftfull Mac i kärnan av maskinen säkerställer pålitlig prestanda hela tiden.

Export i valbara filformat

Gör dig redo att ladda upp JPG-, PNG- och TIFF-filer i dimensioner och bildförhållanden som passar dig och dina mångsidiga innehållsbehov. Välj RAW-filer för optimal redigering av dina bilder. Exportera ditt bildval till StyleShoots Drive eller USB och dela filer direkt på ditt företagsnätverk.

Automatisk friläggning

Horizontals Auto Alpha-teknik bearbetar över 60 miljoner pixlar för att skapa en äkta alfatransparensmask – vilket ger dig en bakgrundsfri bild som är redo att exporteras och sparar värdefull tid på efterbearbetning.

Lär känna horizontal på bara 2 minuter

Service the StyleShoots way

Worldwide shipping
Vi levererar över hela världen och hjälper dig gärna att hitta det bästa fraktalternativet för din studioplats.

Expert installation
För att installera ditt StyleShoots-system skickar vi våra utbildade ingenjörer eller samarbetar med erfarna lokala partners.

Utbildning
Bli ett StyleShoots-proffs. Våra foto- och videoexperter finns här för att utbilda dig i din studio eller online för att vässa din styling eller effektivisera ditt work-flow

Pålitlig Support
När din maskin är igång är vårt kundsupportteam tillgängligt när du behöver hjälp och löser det mesta på kort tid helt remote

Alla funktioner och
fördelar på ett ögonblick

Är du redo för att nå nästa nivå i ditt innehållsskapande? Hitta allt du behöver veta om StyleShoots Horizontal på ett ställe.

Pin It on Pinterest