Profoto Event | Stockholm

27 september, 2023 på Grev Turegatan 46

En fullspäckad kväll med presentation av Profoto senasta lösningar för din ecom studio. De senaste studio komponenter,
automatiserade system och system för att effektivisera ditt studio workflow presentera av Profotos experter.

Anmälan till 27/9

Anmälan

Profoto visar sina nyheter på plats i Stockholm.

Vi presenterar vad Profoto erbjuder  för ecom studios vilket innefattar både modulära blixtar, automatiserade system samt deras nya Assetflow för studioworkflow

Är du i stan eller på väg skall ta chansen att se allt på plats med närvarande experter från Profoto hos oss på Grev Turegatan 46.

På eventet får ni chans att se och känna på produkterna men också möta kollegor i branschen och mingla. dryck och tilltugg kommer serveras

Modellfotografering med LIVE

Agenda med Profotos experter på plats

Vi berättar om nya Profoto Elevate

Profoto Elevate är vår kraftfulla iPad-styrda foto- och videostudio, som kombinerar Profoto professionell belysning med en rörelsestyrd kamera.

Designad för e-handelsfotograferingar i studio, Profoto Elevate körs på vår pålitliga programvara ProStudio, vilket gör det till det perfekta verktyget för att fånga högkvalitativt visuellt innehåll i stor skala.

Profoto Light Stand Pro är byggt för att stödja ett strömlinjeformat studioarbetsflöde och är ett innovativt studioljusstativ som fungerar sömlöst med Profoto Elevate

Gränslös kreativitet möter automatisering av arbetsflöden

Genom att kombinera kraften i automatisering med kreativ ljusformning presenterar vi stolt Profoto Elevate och Profoto Light Stand Pro. I kombination med Profoto-ljus och ljusformningsverktyg får du ett revolutionerande system för att skapa respektingivande, konsekvent e-handelsinnehåll. Våra experter hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för ditt företags behov idag

Modellfotografering med LIVE
Modellfotografering med LIVE
Modellfotografering med LIVE
Modellfotografering med LIVE

Optimera Studion med Profoto Assetflow

Assetflow integreras sömlöst med våra automatiserade system men också din vanliga set-up för att hålla din produktion flytande med lätthet – från planering och hantering till utförande och leverans.

Profoto Assetflow hjälper dig att skapa konsekvent e-handelsinnehåll som är avgörande för att hjälpa din varumärkesimage och skala din onlineförsäljning

Modellfotografering med LIVE

Kreativitet utan kompromisser

Ett urval av våra mest hållbara och kraftfulla produkter, vår flexibla modulära e-handelslösning möjliggör effektivt innehållsskapande i stor skala.

Lita på ett mobilt fullfjädrat system med lampor, modifierare och ansluten programvara för att fånga fantastiska kreativa resultat med högsta tänkbara kvalitet.

Modellfotografering med LIVE

Fotodockor för ecom

Våra fotodockor med magnetiska och löstagbara delar används av många byråer, mode-varumärken och fotostudior runt om i världen för att skapa fantastiska produktbilder.

De är den perfekta utrustningen för en fotostudio som behöver producera osynliga “mannequin-packshots” enkelt och snabbt, med hög kvalitet.

Modellfotografering med LIVE

Våra automatiserade system

Fotosystem är byggda för otroligt snabba bilder till hög kvlitet. Få automatiskt formaterade samt redigerade videor och stillbilder redo för export inom bara några minuter. Du kan spara och organisera dina filer baserade på produktnamn.

En tillgång för varje studio

Läs mer om Profotos Automatiserade Studio System här

Modellfotografering med LIVE

Upptäck Profotos lösningar tillsammans med våra experter

Upplev Profoto e-handelsstudiolösningar direkt och upptäck innehållsskapande på Profoto-sättet. Vi ger dig en första glimt av hur Profotos e-handelsstudiolösningar gör att du effektivt kan producera högkvalitativt visuellt innehåll för dina kanaler.

Pin It on Pinterest

Share This