Kampanjexponering med Visuell kraft

Det börjar redan när kunden närmar sig butiken. Allt som möter besökaren gör intryck och skapar en upplevelse.
Positiv eller negativ, enhetlig eller splittrad. Genom den visuella kommunikationen bygger vi vår identitet och vårt varumärke.

Inga produkter är unika idag, allt är utbytbart och valmöjligheterna oändliga. Därför måste man vårda sitt varumärke. Den röda tråden skall kännas tydligt från kärnvärden till exponering & kommunikation .

Konstant inspirera kunden och göra rätt intryck. Det ska alltid finnas en anledning att besöka er.
Butiken ska vara säljande varje dag på året

Exponering, placering och kampanjmaterial är avgörande för att en kampanj skall sälja bra. Den röda tråden skall följas upp från annons och upprepas i butik.

Med en tydlig kommunikation gällande varor som ingår samt pris och information. En visuell bild ger hög gnomförande kraft då alla i butik som skall bygga upp kanpanjytan ser enkelt hur det skall se ut. En kampanjskylt med prisuppgifter kan  placeras vid produkten. På produkten placeras produktinformaton eller enbart produktpris.

Vi hjälper er med att förpacka och skapa kampanjexponeringsprinciper utifrån er kommersiella kalender och förpackar allt till en enkel och tydlig guideline.

För oss på KOM är varje kund och varumärke unikt. Vi hjälper dig med allt från en första tanke till att skapa och visueliser en shop-in-shop eller en exponering med planogram. Tillsammans skapar vi en total kundupplevelse, utifrån din fasad och hela vägen genom butiken.
We Advice, We Design, We Create, We Perform

Pin It on Pinterest

Share This