Skyltfönsterutbildning

Skyltfönsterutbildning

Skyltfönsterutbildning 2 dagar.

Skyltfönstret är ditt viktigaste media! Du har 3 sekunder på dig att fånga kundens uppmärksamhet och öka trafiken in i butiken. En mediakanal, 24 timmar om dygnet, året om.

Vi ger dig verktygen för att skapa intresseväckande, inspirerande och säljande skyltfönster. Utbildningen innefattar teori varvat med praktiska övningar och analys. Du blir laddad med aktuell inspiration och trender både internationellt och från närmiljö.

Vad kostar kursen?

Pris/deltagare: 12 000:- (moms tillkommer) Inklusive kursmaterial och diplom. Frukost, fika och luncher ingår

Plats: Stockholm

Övrig information: Minst 5 deltagare. Skicka in din intresseanmälan med datum så återkommer vi så fort vi har en grupp.

Kursinnehåll:

Dag 1
Z
Skyltfönsterteknik, uppbyggnad och placering.
Z
Praktiskt arbete.
Z
Analys & reflektion.
Dag 2
Z
Planering & checklista.
Z
Ljussättning & Hygien.
Z
Praktiskt arbete.
Z
Sammanfattning, utvärdering av dagarna.

Syfte

Att förstå grunderna för hur du bygger och skapar uppmärksamhet i skyltfönster vilket resulterar i ökad försäljning och starkare varumärke.

Vem är kursen för?

Visual Merchandiser, ägare, butikschefer, säljare med fler. Alla med intresse eller ansvar för att skapa säljande skyltfönster.

Instruktör

Katrine Wallberg, skyltfönsterexpert hos Kom Visual Merchandining Agency. Katrine har en lång erfarenhet av Visual Merchandising och har specialiserat sig på skyltfönster. Hon har under sitt arbetsliv arbetat på de största svenska kedjeföretagen.

Kursanmälan

Gör din anmälan här. Vi reserverar oss för att vissa utbildningar kan vara fulltecknade. Vi skickar en bekräftelse till dig så fort vi kan när vi kontrollerat att det finns plats. Är ni fler än 8 st från samma företag så skräddarsyr vi datum, ort och innehåll efter ert behov. Maila till info@kom.se  så löser vi det.

Skyltfönster 2 dagar

Välj Datum

Vi behöver ditt medgivande!

Pin It on Pinterest