Skyltfönsterutbildning

Skyltfönsterutbildning

Skyltfönsterutbildning 1 dag

Skyltfönstret är ditt viktigaste media! Du har 3 sek på dig att fånga kundens uppmärksamhet och öka trafiken in i butiken. En mediakanal, 24 tim om dygnet, året om.

 Vi ger dig grundläggande kunskaper i skyltfönsterteknik och teoretisk genomgång hur du skapar intresseväckande, inspirerande och säljande skyltfönster.

Kursen innefattar även en praktisk workshop med reflektion och analys. Du blir laddad med aktuell inspiration och trender både internationellt och från närmiljö.

Vad kostar kursen?

Pris/deltagare: 6 500:- (moms tillkommer) Inklusive kursmaterial och diplom. Frukost, fika och luncher ingår.

Plats: Stockholm

Övrig information: Minst 5 deltagare. Skicka in din intresseanmälan med datum så återkommer vi så fort vi har en grupp.

Datum: 9 okt och 6 nov

Kursinnehåll:

Z

Teoretiskt genomgång i skyltfönsterkunskap, att väcka uppmärksamhet.

Z

Skyltfönsterteknik, uppbyggnad och placering

Z

Ljussättning & Hygien

Z

Workshop

Z

Analys & Reflektion

Z

Inspiration

Z

Sammanfattning, utvärdering

Syfte

Att förstå grunderna för hur du bygger och skapar uppmärksamhet i skyltfönster vilket resulterar i ökad försäljning och starkare varumärke.

Vem är kursen för?

Visual Merchandiser, ägare, butikschefer, säljare med fler. Alla med intresse eller ansvar för att skapa säljande skyltfönster.

Instruktör

Katrine Wallberg, skyltfönsterexpert hos Kom Visual Merchandining Agency. Katrine har en lång erfarenhet av Visual Merchandising och har specialiserat sig på skyltfönster. Hon har under sitt arbetsliv arbetat på de största svenska kedjeföretagen.

Kursanmälan

Gör din anmälan här. Vi reserverar oss för att vissa utbildningar kan vara fulltecknade. Vi skickar en bekräftelse till dig så fort vi kan när vi kontrollerat att det finns plats. Är ni fler än 8 st från samma företag så skräddarsyr vi datum, ort och innehåll efter ert behov. Maila till info@kom.se  så löser vi det.

Skyltfönster 1 dag

Välj Datum:

Vi behöver ditt medgivande!

Pin It on Pinterest