Be a Rebel! Claim Your Space.

av | feb 22, 2024

Syns du inte, finns du inte. Stick ut och skapa uppmärksamhet!

Vi på KOM Agency älskar skapa uppmärksamhet och skapa skillnad. Förändring behöver dock inte alltid betyda massor nytt och stora projekt. I samarbete med Rebel Walls har vi genomfört många kul projekt.

Rebel Walls slagord är ”Be a Rebel. Claim Your Space” de är ett unikt tapetföretag som alltid strävar efter att uppnå extraordinära rum genom skräddarsydda tapetdesigns av premiumkvalitet. De gör världen mer färgstark, vacker och mångsidig ett rum i taget.

Rebel Walls har vanliga tapeter som man klistra upp på sedvanligt sätt men även ”peel & stick” vilket är fantastisk lättarbetade tapeter där baksidan är som ett stort klistermärke. Du drar av skyddspapperet och sätter upp din tapet. När det är dags går sedan snabbt och lätt att ta bort, skyddspapperen kan åter appliceras och tapeten återanvändas. Den lätta hanteringen av tapeterna möjliggör för snabba men visuellt effektiva förändringar.

Vi på KOM Agency har flera gånger använt oss av Rebel Walls tapeter i våra skyltfönster . Ett samarbete med Rebel Walls där vi har valt ut tapeter som har passat vårt tema och vi har skapat och varit kreativa med deras tapeter.

Peel & stick tapet finns i många olika mönster och färger. Man kan även skräddasy sina egna tapeter . Tapeterna går att använda lätt på väggar men också på olika ytor så som möbler och vi har även klippt ut mönster för att skapa 3 dimensionella skyltfönster. Tapeten sitter även väldigt bra på utsidan av fönstret vilket ger skyltningen ett extra djup och 3 dimensionell känsla.

Julfönster 2023

Sommarfönster 2023

Inför alla våra projekt gör vi alltid 3d-skisser. Detta underlättar för alla inblandade att få en bild av slut resultatet och gemenast välja vilket spår man vill gå på. Kunden har alltid tillgång till 3d-modellerna via Sketchfab. Här nedan kan ni se några skisser på vårat fönster.

Pin It on Pinterest

Share This