<iframe width="940" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/O09z8kcqLI8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="500" height="280" src="https://www.youtube.com/embed/O09z8kcqLI8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
A SHAKESPEARE FAIRY TALE – Birger Jarlsgatan 23, Stockholm.
Utställningen är ett kreativt uttryck som med alla sinnen, i en mix av fantasi och verklighet förstärker en sagolik känsla i butiksmiljö. Genom att använda papper i olika texturer, storlekar och former skapar vi en Shakespeare-anda som tillsammans med ljud och doft maximerar kundupplevelsen.

Fasaden speglar storyn i form av Shakespeares siluett med citat och en stor krage i 3D. Du hör en skön musikslinga och en enorm markvinyl i entrén bjuder in en nyfiken besökare. Från taket hänger hundratals rullade pappersstrutar i mjuka vita toner och en vit golvvinyl med utvalda citat som leder besökaren genom Antalis butiksdel in till utställningen. En frisk och samtidigt mjuk doft möter dig när du kliver in för att sen växla till en mer naturnära doft som minner om jord och blöt mossa längre in.

Här vill vi inspirera, ge tips och idéer till hur man kan skapa flexibla och enkla displaymaterial, kampanjbord samt podier i papper för retail och utställningar.

I det ena skyltfönstret illustreras ”Poeten” genom en gigantisk bok och fjäderpenna. I fönstret ”Skådespeleriet” längst in tar stora kulisser skapade i veckade solfjädrar sin plats tillsammans med skräddarbyst med Shakespeare krage i veckat papper.

I en bokhylla som löper från golv till tak återfinns siluetten från entrén. ABA visar prototyper på olika möjligheter i emballage och trycksaker. Här finns fina kort med citat tryckta på pappret Conqueror i de nya gråa tonerna Feather, Pencil och Cartridge att ta med.

Vill du kan du under seminarietiderna även uppleva utställningen i 3D och gå in i den virtuella världen genom VR. Här finns en skärm som visar hur man i Mockshop byggt upp hela utställningen innan iscensättning och montering.

Välkommen att besöka utställningen och till inspirerande frukostseminarier och kvällsmingel på Birger Jarlsgatan 23, 21 maj -1 juni.

  • Tisdag den 29 maj kl.8:00 – 9:15
  • Onsdag den 30 maj kl. 8:00 – 9:15
  • Torsdag den 31 maj kl. 17:00

Information samt anmälan – klicka här

Pin It on Pinterest

Share This