A SHAKESPEARE FAIRY TALE är ett kreativt uttryck som med alla sinnen, i en mix av fantasi och verklighet, förstärker en sagolik känsla i butiksmiljö. Genom att använda papper i olika texturer, storlekar och former tillsammans med ny teknik skapar vi en Shakespeare-anda som tillsammans med ljud och doft maximerar kundupplevelsen ytterligare.

Kom och inspireras på våra frukost- och lunchseminarier:

Lunchseminarium: tisdag den 22 maj kl. 11.30-13.00
Frukostseminarium: tisdag den 29 maj kl. 8.00-9.15
Frukostseminarium: onsdag den 30 maj kl. 8.00-9.15
Mingel: torsdag den 31 maj från kl. 17.00

Anmäl dig nedan till det tillfälle som passar din kalender.

På våra seminarier:
Antalis – presenterar en inblick i årets största uppdatering av kreativt papper, trender och vetenskap bakom att skapa en ny papperskollektion samt Inspiration kring material och användning av storformat för att förmedla ett budskap och förvandla en miljö.
Dessutom det uppkopplade pappret och hur Aba gjorde för att förmedla sitt nya varumärke och interagera med kunderna.

ABA Grafisk produktion – berättar om innovativa helhetslösningar och lyckade case framtagna i samarbete med rätt kompentens på rätt plats

Kom Visual Merchandising Agency – berättar hur man skapar kundupplevelser. Det handlar om att engagera, inspirera och förstärka känslor och Kom berättar om hur ”A Shakespeare Fairy Tale” gick från ide och storytelling till den fysiska upplevelsen.

Lexter ljuddesign – berättar om hur ljud och doft blir positiva dimensioner och kreativa verktyg i miljöer och möten och visar även exempel på olika miljöer och situationer där ljud och doft implementerats för att ge känsla, bygga rum, kommunicera och skapa upplevelser med funktion.

Eller har du vägarna förbi så möt oss i Antalis showroom på Birger Jarlsgatan 23 den 21 maj – 1 juni och låt oss inspirera dig. Öppettider: mån-tor 10-17 och fre 10-15

Väl mött!

Kom, Antalis, ABA och Lexter i kreativt samarbete

Pin It on Pinterest

Share This