Jakten på julkänslan under lunch promenaden

dec 18, 2021 | Inspiration | 0 Kommentarer

Vi tog en runda på stan för att titta på årets julskyltningar.

Glitter och skimmer är en stark trend vi ser hos många modebutiker som vill inspirera och förstärka julens alla festhögtider och ges oss tips på outfits.

Samtidigt fick vi en känsla över att flertal butikskedjor dragit ner på sin julskyltning till minimumbudget. Vinyl, band eller endast en pappgran som förmedlar julens budskap.

Ett säkert kort för få julkänslor är att gå förbi NK´s skyltfönster. Skyltfönstret röda tråd är väldigt detaljerade och fina i år med men vi hade nog lite höga förväntningar, kanske är det dags för NK att ta något nytt grepp . En kommersiell och kulturell teater behöver lite mera tvist. Något nytt som överraskar och inspirerar.

Däremot Mood har med sin vita och sagolika dekor belyst på ett effektfullt sätt lyckats bättre med att skapa ett intressant fönster som är mera 2019.

Det blev ett oväntad avrundning på vår runda på stan i jakten på julkänsla, det var hamburgare stället Barrels som lockade in oss med sina lekfulla målade fönster och varma ljus. Det är så vi kan sammanfatta jakten på julkänslan i Stockholms innerstad: det var matställena som lyckades bäst. Restauranger har byggt upp ett varmt juligt välkomnande. En av butikerna som lyckade locka oss till köp var även matbutiken Eataly där kunde vi inte låta bli att köpa fina dekorations grenar och väl inne i butiken hittade perfekta presenten till den som har allt.

Pin It on Pinterest

Share This