Christmas time at KOM, created of reused books and New York Times magazine

dec 16, 2021 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Julen är en fantastisk och mysig tid, tid för varandra och tid för återhämtning. Man kan unna sig en stund att krypa upp i soffan, läsa en tidning eller bok och för en stund fly in i en annan värld. Denna värld som ord skapar är någon som vi på KOM har velat återskapa i vårat julfönster.

Det är inte bara vi människor som behöver återhämta sig, det är även våran jord som måste få ett andrum. Att producera nytt för att sen slänga bort är inte hållbart. Vi måste alla ta ansvar för vad som händer med det vi införskaffar. Vad händer med boken efter du krypt ut ur täcket och löst mordgåtan på sista sidan. Ge den till en vän och låt den få ett nytt liv, låt den vara ett minne i bokhyllan eller låt kreativiteten flöda och gör en gran av den!

Det är så vi på KOM jobbar, om något måste nyproduceras måste det kunna användas länge och på många sätt. När vi skapar lösningar till våra kunder utgår vi från flexibiliteten för att de ska kunna leva ett långt liv. Vi håller oss alltid au jour efter de nyaste mest miljövänliga materialen att erbjuda kund och är nyfikna på alla innovativa lösningar som dyker upp på marknaden.

Med lite kreativitet och tid behöver inte materialvalen vara dyra för att det ska ge ett effektfullt intryck. I vårat fönster har vi lekt med New York Times Magasin och böcker i nya former, vi har rullat, skurit och klippt. Det finns många sätt att få julkänslan att infinna sig i ett skyltfönster, vi har jobbat med former och ord som för sig själv är neutrala men när vi kombinerar dessa infinner sig julstämningen.

Släpp kreativiteten lös ”re-used ” är här för att stanna!

Pin It on Pinterest

Share This