All You Need Is Love

av | dec 5, 2022

Äntligen är julen här igen. Efter en gråtråkig November och allt elände i världen så välkomnar vi Julen med stort hjärta. Julskyltfönster är ju en

V-M’s höjdpunkt på året. Det tillåter total kreativitet och tanke på hur världen ser ut idag ville vi i år bara sprida kärlek och glädje!

Genom att ta in tekniken till hjälp och på så vis får vi något visuellt som rör på sig så har vi har två stora skärmar till hjälp och vi har i år skapat content med härliga pussmunnar som rör på sig . För att ge focus till filmen har vi målat svarta väggar runt skärmarna och skapat en ram runt varje skärm och skapat ett djup . För att förstärka jultemat så var vår ide att skapa ett ”pusspaket” genom att vi adderar en folie ”julklappsband” som förstärker djupet och toppar upp med att pryda det hela med en stor rosett överst . När julen tar slut kommer banden försvinna och vi får ett fönster som passar perfekt till Alla hjärtans dag som är näst på tur.

När vi kommer ha event i vårt showroom byter vi lätt budskapet i våra skärmar genom att skapa nytt content som är anpassat efter temat på kvällen för att sedan byta tillbaks till att sprida glädje med pussmunnar.

Att basera sitt fönster på teknik har en startkostnad men som med tiden sparas in på vinning i tid vid omskyltning och att tryckkostnaderna går ner till noll. Att inget tryckmaterial skickas ut sparar vi även på miljön med obefintliga frakter och material som kasseras efter kampanjslut.

Man har två sekunder på sig att fånga en fotgängares uppmärksamhet, ett rörligt material gör detta mycket mer effektivt än ett analogt material. Dock gillar vi mixen med analogt, skyltdockor, inredning och skärmar.

Send a Christmas kiss to
someone you love!

Vi vill engagera och inspirera våra förbipasserande på något extra, därav har vi skapat en QR kod på varje pussfilm så om man scannar QR-koden så får man upp våra puss-filmer som vi visar i våra fönstret så kan man skicka vidare en puss till någon man tycker om.

Scanna gärna koderna ovan – puss på dig smile

Vad avslöjar din partners kyss: följ länken

https://www.baaam.se/relationer/vad-avslojar-din-partners-kyssar-mer-an-du-tror-har-det-visat-sig/2766008

Inne i vårt showroom: Fönster temat följer med hela vägen in som en svart/vit tråd.

Green Heads expanderar

Green Heads expanderar

Green Heads är en grön frisör som när vi träffade dem hade två salonger och skrivit på för en tredje. De jobbar endast med naturliga färger och hänsyn till miljön lyser igenom hela vägen. Så när det var dags att bygga salong tre tog de kontakt med oss KOM Agency för...

Höjdmeter en del av historisk flytt av Kiruna centrum

Höjdmeter en del av historisk flytt av Kiruna centrum

Den 1 september invigdes nya Kiruna centrum, en samhällsomvandling av staden som väcker uppmärksamhet i hela världen. Aldrig tidigare har ett så utvecklat och modernt samhälle omvandlats på grund av att en industriverksamhet behövt marken. Hela centrum och dess...

Från tomte till geni

Från tomte till geni

Inför julen 2021 gav vi oss själva en kreativ utmaning med en breif: – Intressant både under och efter jul– Inte köpa något nytt men lyxa till det med att lägga ner extra tid och kärlekKartong finns alltid i överflöd under jul och med lite kreativitet är möjligheterna...

Pin It on Pinterest

Share This