Husqvarna Construction får ny ”look & feel” på huvudkontoret i Jonsered

av | maj 7, 2021

Under pandemin fick vi uppdraget att designa och skapa Husqvarnas Construction huvudkontor i Jonsered.

Från Husqvarna Construction Kundcenter: ”I över 325 år av innovation och passion har Husqvarna försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör du behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong. Vi för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vår finaste belöning är att se stolta proffs lyckas!”

Uppdraget bestod av skapa ny look & feel, design med materialval och möbler för Lobby, kök och mötesrum .

En Förutsättning var att ta med känslan och en röd tråd från det butiks /servicecenter-koncept vi tidigare har skapat för Husqvarna Constructions servicecentrar .

Vi skapar alla våra projekt i 3D verktyg där allt blir väldigt tydligt för våra kunder hur det förväntade färdiga resultatet blir.

Foto efter uppbyggnad och färdigt resultat ↓

All You Need Is Love

All You Need Is Love

Äntligen är julen här igen. Efter en gråtråkig November och allt elände i världen så välkomnar vi Julen med stort hjärta. Julskyltfönster är ju…

Green Heads expanderar

Green Heads expanderar

Green Heads är en grön frisör som när vi träffade dem hade två salonger och skrivit på för en tredje. De jobbar endast med naturliga färger och hänsyn till miljön lyser igenom hela vägen. Så när det var dags att bygga salong tre tog de kontakt med oss KOM Agency för...

Pin It on Pinterest

Share This