Rapha – Ett koncept med passion

av | jul 29, 2018 | Inspiration, Visual Merchandising

<iframe width="860" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/Q1PgW0AQPXM?rel=0&start=59" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Rapha – 159 Prince St, New York, NY 10012, USA.
Rapha ett spännande butikskoncept som lyckats utvecklas och konstant växa i besökare och medlemmar. Vi träffade Niels som är Store Manager på Rapha i Meetpacking District i NYC. Han berättar ingående om Rapha’s affärsidé och historia, och hur deras plagg utvecklats. På Rapha hittar du ett internt ”club house”, som visar racing hela dagen, baristas serverar gratis kaffe och här finns även en mekaniker i egen verkstad. Du möter inspirerande, likasinnad personal som alla delar en passion för att utöka cykelsportens gränser.

Rapha har en egen Community, genomför guidade cykelturer för turisten på Manhattan, anordnar race för både amatören och eliten och har cykelresor världen över. De expanderar och öppnar flertalet club house globalt, erbjuder ett växande produktutbud och får därmed en ökad närvaro i cykelgemenskapen över hela världen.
Trots denna snabba tillväxt är värdena och kulturen hos Rapha densamma som för 12 år sedan. Anställda uppmanas att ansluta sig till sporten och cykla, ofta med varandra. Att vara ambitiös i allt som de gör, utan att vara rädd att rulla upp ärmar när det behövs. Rapha har som målsättning att göra cykelturer till världens mest populära sport. Living the brand helt enkelt, häng på!

Future Storebox på Optikmässan

Future Storebox på Optikmässan

För att inspirera dig att utveckla din butik skapar vi ett helt unikt koncept för att realisera din kundupplevelse. Ta kontroll över kundupplevelsen och dessutom se till att alla upplevelser linjerar med den känsla du vill förmedla, så skapas ett värde som kan bli...

Pin It on Pinterest

Share This