KOM blir återförsäljare för IWD,
Världens ledande merchandising platform


”Vi är stolta över att kunna tillkännage vårt partnerskap med IWD, som erbjuder en end-to-end-varuhandelsplattform som gör det möjligt för varumärken att effektivt och omedelbart utföra sin varuverksamhet i butik, förbättra kundupplevelsen och avsevärt öka försäljningen.”

IWD är marknadsledande inom sitt område med nästan 20 års erfarenhet av lyx, kosmetika, mode, klockor och smycken, vin & sprit och resehandel, som omfattar 500 varumärken
Kom Agency, som redan är återförsäljare för Visual retailing (en del av IWD Group sedan 2020), är glada över att nu kunna erbjuda hela sortimentet av IWD:s produkter

”Framtiden ser ljus ut när IWD och VR gör något tillsammans och utvecklar sina mjukvaruprodukter till nästa nivå, Mockshop som redan är ett av världens bästa 3D-program för visuell merchandising och konceptdesign kommer att kunna fortsätta utveckla branschen genom att kombinera kundupplevelse, digitalisering och kommersiell hantering. Att nu kunna lägga till IWD-molnverktyg för att skapa 2D- och 3D-riktlinjer för visuell merchandising, hantera utförande & efterlevnad i butik samt analysera butiksprestanda kommer att vara bra för både oss och våra kunder när det kommer till öka den digitala transformationen i detaljhandelsprocesserna”.
säger Anne Hesselgren, grundare av Kom

Målet är fler spännande produkter för att effektivisera handeln

GÖR DITT RETAIL LIV ENKLARE

1.
Skapa och dela 2D & 3D Guidelines

2.
Bli effektivera i Butik med enkla digitala instruktioner

3.
Analysera butikernas effektivitet och prestanda

Kombinationen av IWD och Visual Retailing-produkter erbjuder en strategisk lösning för varumärken och kedjor. Verktygen är smart designade för att hjälpa kunder att maximera sin butiksupplevelse och ta sig an detaljhandel över hela världen.

IWD:s lösningar är nu en omfattande lista över programvara och tjänster som täcker alla varumärken och återförsäljares behov:

  • Mockshop kollektionsplanering, digitala inköpsprocesser, butikskonceptutveckling, butiksplanering med spacemanagmenet och 2D/3D-planering.
  • IWD:s plattform: en central databas för komponenter  för varumärke, editor för 2D och 3D guidelines, ett sömlöst samarbete mellan huvudkontoret och fältteamen och en bättre syn på gruppens prestanda.

IWD:s plattform tillhandahåller en samarbetsplattform för varumärken att skapa visuella rekommendationer för merchandising, effektivt genomföra sin varumärkesstrategi i butik, förbättra kundupplevelsen och avsevärt öka takten i försäljningscykeln.

Är du redo att ta nästa steg mot en ökad försäljning? Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

Pin It on Pinterest

Share This